Zespoly Filmowe SA napisał(a):
Pod recenzją, w postach od forumowiczów, sporo hejtu wobec Stuhra za jego "zaangażowanie w walkę z Kościołem". Cóż, wpolityce.pl to taki dość specjalny portal.
Też to zauważyłem ale filmu nie oglądali HAHA mają już swoje zdanie... to typowe.
Stuhrowie zostali za swoje wcześniejsze wypowiedzi zaszufladkowani do grona salonowych marionetek, stąd mają bana i sa na cenzurowanym w tzw. prawicowaych mediach .
Zresztą jestem podobnego zdania o tym dla kogo oni się wypowiadają w mediach, widziałem ostatnio starego Stuhra jak pajacował na woodstoku też salonowego Owsiaka no po prostu kretyn, który zbaraniał na starość...
Co nic nie zmienia, że to świetni aktorzy a młody Stuhr z wiekiem bedzie jeszcze lepszy. Amen.
Zespoly Filmowe SA napisał(a):
Co tu myśleć o recenzji napisanej przez kogoś, kto jeszcze nie zrozumiał, że dla Słowaka nie ma gorszej obrazy, niźli bycie nazwanym "Czechem". Pan Łukasz Adamski czegoś takiego nie wie i kompromituje się już w tytule!
A tego to ja nie wiedziałem
Co do krytyka to nie wiem ale ten zarzut podkładania własnego głosu Stuhra do siebie
to chyba jakieś namolne czepialstwo?!