Forum Polskiego Kina

Teraz jest 21 grudnia 2024, 16:32

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ]  Przejdź na stronę... Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 marca 2023, 22:31 

Acha to może ja się rozebrałem do kamery? Czy zrobiła to ona? Jak się nazywa w filmie taki poziom?
Nie musiała przyjmować takiej roli... ale niech ma. Ja jej nie zazdroszczę. :icon_lol:

PostNapisane: 19 marca 2023, 23:23 

Posty na Forum KP: 537
Hator napisał(a):
Acha to może ja się rozebrałem do kamery? Czy zrobiła to ona? Jak się nazywa w filmie taki poziom?
Nie musiała przyjmować takiej roli... ale niech ma. Ja jej nie zazdroszczę. :icon_lol:

Poziom rozbierania się w filmie nazywa się z grubsza wykonywanie swojego zawodu. Aktor gra człowieka, a człowiek w różnych sytuacjach - medycznych, seksualnych na przykład - bywa nagi. Popieram prośbę kolegi Sebastiana, żebyśmy może tutaj jednak nie patrzyli na aktorów i aktorki przez pryzmat tego, kto kogo urodził, a także patrzenia na ludzi kina przez pryzmat ich ojców, bo to też jest dość słabawe.

PostNapisane: 20 marca 2023, 23:59 

Posty na Forum KP: 6471
W paru filmach się nie rozebrała... A gdyby nawet miała rozbierane sceny w każdej produkcji, w której grała, to co z tego?
Mnie nie interesuje, ile dany aktor miał scen rozbieranych, ale czy film i rola są warte uwagi. I faktycznie - nie szufladkujmy ludzi, bo to lekko niepoważne.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ]  Przejdź na stronę... Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]